Druivenpit olie - 100 ml

€5,99
4 op voorraad

Vragen? Stuur ons je bericht en we helpen je graag!

▸ Gratis verzending (NL) bij besteding vanaf € 65,-

▸ Klanten beoordelen ons met een 9,9 (1.000+ reviews via WebWinkelKeur)


Druivenpit olie is geperste olie uit de druivenpit en wordt daarna bewerkt om deze geschikt te maken voor cosmetica doeleinden. Dit maakt de olie lichter van kleur en neutraler wat betreft de geur. Ideaal dus voor het gebruik als (basis) draagolie, bijvoorbeeld bij het maken van een roller of als ingrediënt voor je eigen massage olie. 

Druivenpit olie heeft een verzachtende en beschermde werking op de huid. Met name deze geraffineerde variant is geschikt voor vrijwel elk huidtype en dus ook zeer geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor allergische reacties

Eigenschappen
  • INCI: Vitis Vinifera Seed Oil
  • Gebruik: Voor bereiding van cosmetica en verzorgingsproducten
  • Inhoud: 100 ml
  • Herkomst: Italië
  • Wordt geleverd zonder verdere (olie)benodigdheden