- AMARE HAPPY JUICE -

HAPPY GUT, HAPPY YOU

Happy Juice

Happy Juice is een mix van drie producten, ieder met zijn eigen positieve werking op lichaam en geest. Ze zorgen onder meer voor een verbeterde darmgezondheid, een gebalanceerd hormoonhuishouden en meer mentale helderheid en focus. Met als gevolg:

✅ Lekker in je vel zitten 
✅ Positieve mindset 
✅ Helderheid in je hoofd
✅ Bevorderde darmgezondheid
✅ Mentale en fysieke energie gedurende de dag (geen dips!)
✅ Goede nachtrust

Dat klinkt toch geweldig?! Happy Juice ondersteunt je lichaam op zo'n manier, zodat je dit ook zelf kunt ervaren. 

Happy Juice is al jaren actief in Amerika en is sinds de zomer van 2023 ook in Europa verkrijgbaar. Uit onderzoek blijkt:

⬇️ Een afname van 60% van prikkelbaarheid
⬇️ Een afname van 55% van angst
⬇️ Een afname van 50% van depressie
⬇️ Een afname van 49% wat betreft algemene spanningen

⬆️ Een toename van 70% van gezonde darmbacteriën
⬆️ Ondersteunt bij het normaliseren van de werking van de darmen, het immuunsysteem en de hersenen

Bestellen!

Happy Juice is een combinatie van 3 voedingssupplementen die je dagelijks drinkt in 300 - 500 ml water

Amare MentaBiotics®

Brengt je darmgezondheid in balans en bevordert een positieve stemming.

Een mix van Aziatische appel, Franse druif, Nieuw-Zeelandse dennenschors, artisjok blad en gember. Dit zorgt voor een unieke combinatie van probiotica, prebiotica en fytobiotica die je ondersteunen bij het gezond maken en houden van je darmen en het lichaam ondersteunen om op natuurlijke wijze neurotransmitters aan te maken, zoals dopamine, serotonine en GABA.

MentaBiotics helpt bij het verlagen van cortisolniveau (stress hormoon) en bevordert daarmee rust en vermindert angst in je lichaam.

👉 Klik hier voor een video over dit product.

Amare Edge

Ondersteunt je mentale helderheid, focus en motivatie.

Een mix van onder anderen extracten van mango blad, lychee en palmfruit en vitamine B5, waarmee je meer helderheid, een betere concentratie en focus kunt ervaren. Tevens stimuleert palmfruit de regeneratie (herstel) van neuronen in het lichaam.

👉 Klik hier voor een video over dit product.

Amare Energy+

Biedt een natuurlijke energieboost om je gefocust en fysiek en mentaal energiek te houden.

Een combinatie van matcha, guayusablad, Aziatische appel, Nieuw-Zeelandse dennenschors en Franse druif die je helpen bij meer mentale en fysieke energie gedurende de dag.

👉 Klik hier voor een video over dit product.

Mijn verhaal

Na meerdere heftige gebeurtenissen in een relatief korte tijd, kwam ik eind 2023 terecht in een depressie. Na een periode van overgave, rust en bezinning, vond ik langzaam weer de energie om op te krabbelen en begon ik weer de eerste lichtpuntjes te zien na een zeer donkere periode.

Ik maak weer langere wandelingen met mijn hond Kaya, heb mijn vitamine inname (supplementen en super foods) aangepast, gebruik diverse essentiële oliën voor ontspanning en een positievere mindset, en inmiddels zijn ook yoga en meditatie (weer) onderdeel geworden van mijn routine om zo mijzelf weer terug te kunnen vinden. Stap voor stap.

Op dit moment merk ik nog:

  • Wisselende energie ('aansukkelen')
  • Verminderde concentratie en focus
  • Moeite om in mijn creatieve flow te komen
  • Onrustige nachtrust
  • Hormonen die alle kanten op kunnen gaan (denk aan opvliegers, emoties, mood swings, etc)
  • Niet lekker in mijn vel zitten, zowel qua humeur, maar er mogen ook best wat kilootjes af

In mijn zoektocht naar een natuurlijk product die mij hierbij verder kan helpen, vond ik Happy Juice. Ik neem je de komende tijd graag mee in mijn ervaringen.

Eigen ervaring

1 april 2024 - Start Happy Juice

Dag 1: Heerlijk geslapen, dieper dan normaal. Verder nog niet specifieke dingen die opvallen.

Dag 3: Na een periode van veel medicijnen, merk ik dat mijn lichaam aan het opruimen is geslagen. Vermoeidheid komt eruit en merk dat ik vaker naar het toilet moet en minder last heb van een opgeblazen buik.

Dag 5: De 'waas van vermoeidheid' trekt langzaam weg en ik merk meer energie, concentratie en focus. Sinds lange tijd heb ik het idee dat ik weer een beetje mijzelf ben, mijzelf weer aan het terugvinden ben. Een hele fijne dag.

Na de eerste week: Nachtrust nog steeds goed, dieper dan normaal. Toiletbezoek is ook nog steeds dagelijks (ipv drie keer per week). En ook nog steeds wat meer energie, concentratie en focus, merk dat ik weer meer zin heb om dingen te doen en aan te pakken.

Enthousiast geworden? Aan de slag!

Ben je na het lezen van deze informatie of na het volgen van onze Happy Juice ervaringen ook enthousiast geworden? Bestel dan jouw pakket!

👉 Check altijd onze instagram post voor lopende acties of kortingen.

Bestellen kan op twee manieren: 

1. Eenmalig; je bestelt het Happy Juice pakket eenmalig (3 supplementen). Eventueel eenvoudig los na te bestellen.

2. Autoship; je bestelt Happy Juice op automatische levering. Vink de optie autoship aan en kies hoe vaak je Happy Juice wilt ontvangen. Dit kan maandelijks, eens in de twee maanden, elk kwartaal of zelfs jaarlijks. Altijd aanpasbaar en opzegbaar. Let op: het Happy Juice-pakket met autoship is voordeliger dan wanneer je je producten als eenmalige order plaatst.

🌿 Speciaal voor klanten hebben wij een fijne community op Facebook en een whatsapp groep, waarbij je je kunt aansluiten voor allerlei fijne tips, workshops en info betreffende Happy Juice. 

Bestellen!
Brand Partner worden - Join the team!

Ben jij net zo enthousiast als ik over Happy Juice en wil jij het graag verder delen? Sluit je dan aan als Brand Partner.

De missie van Amare, het bedrijf achter Happy Juice, is om een welzijnsrevolutie te creëren met meer mentale gezondheid in de wereld. Dat is hard nodig, want de wereld van tegenwoordig is hectisch en stressvol. Ruim 48% van de Nederlanders ervaart mental issues en 9 op de 10 mensen ervaart dagelijks stress. 

Happy Juice en de producten van Amare worden verkocht door onafhankelijke brandpartners. Voor mensen, door mensen. Waar het om draait? Enthousiast en oprecht delen van een product dat je zelf gebruikt en waar je ook echt baad bij hebt, gebaseerd op persoonlijke ervaringen en die van anderen. Dat is wat ik doe als brand partner, en dat is uiteraard ook voor jou mogelijk.

Amare heeft als visie om iedereen te helpen bij mentale gezondheid en dat is wat hen betreft een combinatie van fysieke, mentale en doelgerichte gezondheid, maar ook financiële gezondheid. Middels hun bedrijfsmodel, commissies en programma’s ondersteunen zij om op elk van deze vlakken meer gezondheid te ervaren. Zonder zware verplichtingen, kleine lettertjes of verborgen agenda's.

Spreekt dit idee en het product je aan? Dan is brand partner worden ook iets voor jou! Wil jij Happy Juice delen met je vrienden, volgers, kennissen, of misschien in je praktijk? Aanmelden als brand partner kost slechts eenmalig € 35,09. Na aanmelding kun je Happy Juice bestellen, al is dat overigens helemaal niet verplicht. Je ontvangt je eigen referral link die je kan gaan delen.

Ons team heeft alles in huis om je te begeleiden om een succesvolle (online) onderneming op te zetten. Denk aan coaching, workshops, materialen, afbeeldingen, challenges, informatie, etc. Meld je je aan via mij, dan word ik jouw begeleider en kom je in mijn team en in het overkoepelende Nederlandse team. Een grote, groeiende groep vol enthousiaste (voornamelijk) dames.

Heb je vragen of opmerkingen hierover? Dan hoor ik het uiteraard graag en help je verder.

Ja, ik wil Brand Partner worden!

Reviews - Happy Juice

Sinds ik Happy Juice gebruik zit ik beter in mijn vel. Mijn hoofd is rustiger, ik ervaar echt veel minder stress, maar ook minder last van depressieve geevoelens. Mijn nachtrust is verbeterd, waar ik voorheen 4 uurtjes sliep, zijn dat er nu al gauw 7. Mijn huid is vele malen kalmer, minder eczeem klachten, ook de jeuk en schilfers op mijn hoofdhuid zijn weg.

- Esther

Ik ben Happy Juice gaan drinken omdat ik overspannen thuis zat. ik kon alleen maar huilen. Na een paar dagen merkte ik al verschil in hoe ik mij voelde. Ik kan meer hebben van de kinderen, en maak me minder druk. Ik voel me rustig en heb veel energie. Slapen was een drama, ik werd wel 10x per nacht wakker, nu slaap ik wel 5 a 6 uur aan een stuk, dat is echt een enorme verbetering. Als ik de happy juice vergeet dan merk ik dat snel aan mijn energie level en gemoedstoestand.

- Laura

Ik had na twee dagen al het idee dat ik me beter ging voelen, maar geloofde niet dat het zo snel kon. Toen op dag 3 voelde ik me nóg beter. Ik zit nu in mijn 4e week en dit is wat ik merk: ik slaap heerlijk, ben minder/niet prikkelbaar, ben een rustigere mama en voel me helder & energiek. 

- Lieke

Mijn menstruatie is nog nooit pijnloos geweest, tot ik Happy Juice ben gaan drinken. Voel mij meer zenn onder stressvolle situaties en slaap 100x beter.

- Maud

Ik ben inmiddels ruim een maand onderweg met Happy Juice en ervaar vooral veel verschil in mijn energieniveau.Wat voorheen een opgave was om op tijd mijn bed uit te komen om te gaan werken, lijkt het nu een makkie.Naast mijn drukke baan heb ik zelfs nog energie om te gaan sporten.

- Nadine

Vandaag dag 6. sinds gisteren voor mijn doen heel veel energie. Weet niet wat ik meemaak. Vandaag voor het eerst in 3 weken aan het werk, heb het lekker meegenomen.