🚚 GRATIS VERZENDEN BIJ BESTEDING VANAF € 75,00 (NL/BE/DE)

Inspiratie

Wat leuk dat je bezig bent met essentiële oliën! Alleerst welkom in deze prachtige wereld van essentiële olie. Er gaat vast een wereld voor je open, dat was tenminste bij mij het geval. En of je er nu al langer mee bezig bent, of net bent begonnen, er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en ervaren. 

Naast dat er veel verschillende oliën te verkrijgen zijn, zijn er ook verschillende toepassingen en producten die je zelf kunt maken op basis van je essentiële oliën. Graag focus ik mij met name op het laatste en geef ik je handvaten en tips en tricks, zodat je lekker aan de slag kunt met je oliën en deze in je dagelijks leven verder kunt toepassen, zowel voor jezelf, als voor de mensen om je heen. 

Hieronder vind je verschillende pagina's vol informatie en inspiratie. Veel lees- en DIY plezier!

P.S. Wist je dat er elke 15e van de maand een speciale recepten nieuwsbrief verschijnt?

Bekijk de verschillende blogs

🌟 NIEUW! BLOG: Hergebruik je olieflesjes

Als je al even bezig bent met essentiële oliën, heb je op een gegeven moment lege olieflesjes. Zonde om deze weg te gooien, dus waarom niet hergebruiken?! In deze blog laat ik je zien hoe je de olieflesjes goed schoonmaakt en wat je er vervolgens mee kunt doen. 

Lees verder

BLOG: Verdunnen en Mengen

Hoewel je essentiële oliën zeer veelzijdig kunt toepassen, is het belangrijk om te weten hoe je dit op een veilige manier doet. In dit blog geef ik je graag een aantal handvatten en richtlijnen, zodat jij je oliën op een veilige en verantwoorde manier kunt inzetten. 

Lees verder

DIY: (Body)Lotion maken

Na een zonnige periode is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te voeden met een fijne (body)lotion. Voeg er nog een vleugje essentiële olie aan toe en wellicht nog een beetje mica poeder voor de extra zomerse shine!

Aan de slag!

DIY: Bruisballen maken

Kun jij ook zo genieten van een heerlijk bad? Maak dan eenvoudig je eigen bruisballen en voeg er een aantal druppels van je favoriete essentiële olie aan toe voor dat extra beetje genieten!

Aan de slag!

DIY: Huishouden

Eén van de toepassingen van je essentiële oliën is het maken van huishoudelijke producten. In dit blog vertel ik je graag meer over hoe je deze kunt maken en wat je daarvoor nodig hebt. 

Aan de slag!

DIY: Geurkaarsen maken

Wist je dat je heel eenvoudig je eigen kaarsen kunt maken? Leuk voor de winter als de kaarsen weer uit de kast komen. In dit blog leg je uit hoe je deze kunt maken. 

Aan de slag!

DIY: Lippenbalsem maken

Lekker aan de slag met je essentiële oliën? Maak je eigen lippenbalsem. Heerlijk in de koude periode van het jaar, of juist om je lippen wat meer te beschermen tijdens de zonnige tijden. Hoe leuk is het om je eigen lippenbalsem te maken!

Aan de slag!

DIY: Roller maken

YES! Daar is 'ie dan, je starterskit met je eerste essentiële oliën! Je hebt vast al het een en ander gehoord of gelezen over essentiële oliën en hebt uiteindelijk de stap gezet om je eerste oliën aan te schaffen. In deze blog leg ik je uit hoe je je eigen roller maakt

Aan de slag!

BINNENKORT MEER BLOGS!