🚚 GRATIS VERZENDEN BIJ BESTEDING VANAF € 75,00 (verzending naar NL / BE / DE)

NIEUW

Bekijk de verschillende blogs

🌹 DIY: Bruisballen Valentijn

Het basisrecept voor het maken van je eigen bruisballen bestaat uit een mix van baking soda, citroenzuur en water.

Speciaal voor Valentijn heb ik er een rozenvariant van gemaakt! Super origineel als cadeautje, maar natuurlijk ook heerlijk om zelf lekker van te genieten!

Aan de slag!

BLOG: Hergebruik je olieflesjes

Als je al even bezig bent met essentiële oliën, heb je op een gegeven moment lege olieflesjes. Zonde om deze weg te gooien, dus waarom niet hergebruiken?! In deze blog laat ik je zien hoe je de olieflesjes goed schoonmaakt en wat je er vervolgens mee kunt doen. 

Lees verder

BLOG: Verdunnen en Mengen

Hoewel je essentiële oliën zeer veelzijdig kunt toepassen, is het belangrijk om te weten hoe je dit op een veilige manier doet. In dit blog geef ik je graag een aantal handvatten en richtlijnen, zodat jij je oliën op een veilige en verantwoorde manier kunt inzetten. 

Lees verder

DIY: (Body)Lotion maken

Na een zonnige periode is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en te voeden met een fijne (body)lotion. Voeg er nog een vleugje essentiële olie aan toe en wellicht nog een beetje mica poeder voor de extra zomerse shine!

Aan de slag!

DIY: Bruisballen maken

Kun jij ook zo genieten van een heerlijk bad? Maak dan eenvoudig je eigen bruisballen en voeg er een aantal druppels van je favoriete essentiële olie aan toe voor dat extra beetje genieten!

Aan de slag!

DIY: Huishouden

Eén van de toepassingen van je essentiële oliën is het maken van huishoudelijke producten. In dit blog vertel ik je graag meer over hoe je deze kunt maken en wat je daarvoor nodig hebt. 

Aan de slag!

DIY: Geurkaarsen maken

Wist je dat je heel eenvoudig je eigen kaarsen kunt maken? Leuk voor de winter als de kaarsen weer uit de kast komen. In dit blog leg je uit hoe je deze kunt maken. 

Aan de slag!

DIY: Lippenbalsem maken

Lekker aan de slag met je essentiële oliën? Maak je eigen lippenbalsem. Heerlijk in de koude periode van het jaar, of juist om je lippen wat meer te beschermen tijdens de zonnige tijden. Hoe leuk is het om je eigen lippenbalsem te maken!

Aan de slag!

DIY: Roller maken

YES! Daar is 'ie dan, je starterskit met je eerste essentiële oliën! Je hebt vast al het een en ander gehoord of gelezen over essentiële oliën en hebt uiteindelijk de stap gezet om je eerste oliën aan te schaffen. In deze blog leg ik je uit hoe je je eigen roller maakt

Aan de slag!